Eveniment

Trupul unei bătrâne, carbonizat în proporţie de 100% într-un incendiu

INCENDIU - PITESTIDuminică, 17.02.2013, a fost anunţat pe numărul unic de urgenţă 112, la ora 18.50, un incendiu ce se manifesta la o locuinţă de pe strada Dunării, din municipiul Alexandria. Aici pompierii militari au descoperit trupul neînsufleţit al unei persoane, care era carbonizat în proporţie de 100%.

Militarii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Alexandria, sosiţi la faţa locului cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, au constatat că flăcările se manifestau într-una din camerele de locuit ale imobilului, cu posibilitatea propagării la bunurile din apropiere. Incendiul a fost localizat şi lichidat de pompieri în mai puţin de 30 de minute, în stadiul în care a fost găsit, fiind salvate bunuri materiale de peste 30000 de lei. Au ars ori au fost distruse următoarele: un pat, tâmplăria din lemn de la uşă şi geamuri, tavanul din dormitor pe o suprafaţă de cca. 6 mp şi mai multe materiale textile (aproximativ 80 kg).

În urma cercetărilor efectuate de pompieri pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu a reieşit faptul că focul a izbucnit din cauza jarului sau scânteilor provenite de la soba de încălzit, ajunse pe materiale combustibile din apropiere. Victima, Maria M., de 87 de ani, care locuia în această casă, proprietatea lui Marian M., era cunoscută cu probleme medicale locomotorii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.