Social

Trupa de teatru forum a Centrului Europe Direct Teleorman și-a transmis mesajul la Zilele Bibliotecii

“Stă în puterea ta să schimbi ceva!” a fost motto-ul sub care Trupa de teatru forum a centrului Europe Direct Teleorman a evoluat în cea de a doua zi a sărbătorii “Zilele Bibliotecii Județene Marin Preda Teleorman”.

În fața a peste 70 de participanți (elevi din școli și licee din Alexandria, dar și cadre didactice, bibliotecari, reprezentanți ai altor rețele de informare și puncte de contact ale Uniunii Europene din zona noastră de acoperire – EURODESK, oameni de cultură și artă etc) – tinerii voluntari ai centrului au spus, prin intermediului campaniei de teatru social de responsabilizare a comunității, că sunt “Gata să acționăm pentru natură”.

“Publicul a fost receptiv la mesajul nostru și a intervenit în piesa de teatru forum, schimbând în bine finalul acesteia. Felicitări, dragi copii și tineri, pentru curajul vostru! Doar prin implicare putem face diferența!

Prin intermediul Campaniei “Stă în puterea ta să schimbi ceva”, ne dorim crearea unui public european avizat, sensibil la subiecte precum: poluarea, ignoranța, nepăsarea, dezinformarea, manipularea, etichetarea şi discriminarea, public capabil să conștientizeze valoarea implicării fiecăruia dintre noi în rezolvarea problemelor societății contemporane, dar și importanța democrației, libertății, egalității, toleranței și solidarității, valori europene care ne unesc.

Mulțumim colegilor noștri din Biblioteca Județeană Teleorman pentru minunata colaborare și găzduire! Mulțumim tuturor pentru participarea activă! Și nu uitați: Stă în puterea ta să schimbi ceva!”, au transmis reprezentanții Centrului Europe Direct Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.