Sport

Trofee pentru teleormăneni la Gala Fotbal-Tenisului

Federația Română de Fotbal-Tenis, Cluburi și Asociații Județene a organizat la Bușteni, un eveniment de imagine și notorietate, Gala Fotbal-Tenisului. Au fost invitați toți practicanții implicați, alături de antrenori, arbitri sau alte persoane care susțin activitatea respectivă.

Membrii delegației României, care în toamnă au cucerit 13 medalii de aur la Campionatele Mondiale din Cipru, au fost recompensați cu cupe și trofee, pentru fiecare probă la care au luat parte. Arbitrii și oficialii au primit plachete și diplome.

Tehnicienii Ionuț Dina, care este și secretar general al FRFT-CAJ, alături de Florinel Mircea oficial al forului național, au primit trofeele cuvenite, în timp ce de la capitolul sportivilor s-au remarcat Flory Chiar, cvintuplă campioană mondială, Paula Paraschiv, cvadruplă campioană mondială și Răzvan Molea dublu campion mondial. La Gală a fost premiată și jucătoarea Claudia Matei, legitimată, ca toți ceilalți de altfel, la CS Viitorul 003 Alexandria, care era în lotul național, dar din cauza unei accidentări a ratat deplasarea în Insula Afroditei. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.