Eveniment

Trei tineri, reţinuţi şi arestaţi preventiv, pentru furt de aparatură electronică din incinta unei unităţi de învăţământ

La începutul săptămânii, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Videle erau sesizaţi, de reprezentaţii Şcolii Gimnaziale din satul Călugăru, comuna Botoroaga, judeţul Teleorman cu privire la sustragerea unor bunuri electronice din laboratorul de informatică (computere, videoproiector) estimând contravaloarea prejudiciului la suma de 10.500 lei.

O echipă operativă a efectuat cercetări la faţa locului, acestea au fost continuate cu investigaţii şi verificări în teren, iar în urma acestora au fost identificaţi suspecţii, T. George de 20 ani, T. George de 19 ani şi minorul V. Ion de 17 ani, toţi din comuna Botoroaga.

Bunurile sustrase au fost găsite de poliţişti la domiciliul lui T. George, de unde au fost ridicate şi restituie unităţii de învăţământ.

Cei trei suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore de poliţişti, ulterior au fot prezentaţi instanţei de judecată care a decis arestarea preventivă pe o perioadă de 29 de zile a inculpaţilor majori şi de 19 zile a celui minor.

Toţi trei au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.