Eveniment

Trei tineri care au furat mașini și bunuri din apartamente, prinși de polițiștii din Turnu Măgurele

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Turnu Măgurele au identificat în apropierea uzinei U.V.C.P. un autoturism marca Opel Astra Caravan, furat în noaptea de 10 spre 11.09.2016 dintr-o parcare aflată pe raza municipiului Turnu Măgurele.

Continuând cercetările, polițiștii au reușit să identifice autorii faptei, trei tineri cu vârste de 19, 21 și 22 ani, dintre care unul cu domiciliul în județul Argeș și doi din Turnu Măgurele care, profitând de faptul că proprietarul a două autoturisme a uitat geamul portierei deschis la unul din autoturisme, au sustras cheia de la cel de-al doilea autoturism, cheie care se afla în torpedoul mașinii cu geamul deschis, au folosit autoturismul, după care l-au abandonat.

De asemenea, în urma investigațiilor efectuate, a reieșit faptul că cei trei sunt și autorii altor 12 infracțiuni comise pe raza municipiului Turnu Măgurele, rămase inițial cu autori necunoscuți. Infracțiunile comise sunt atât din locuințe, în special cele aflate la parter, cât și din autoturisme.

Profitând de faptul că proprietarii apartamentelor lăsau ferestrele deschise, pătrundeau în interiorul apartamenteleor de unde sustrăgeau bunuri de valoare. Infracțiunile erau comise, noaptea, în timp ce proprietarii erau acasă și dormeau.

De altfel, în timpul cercetărilor a rezultat faptul că cei trei sunt și autorii furturilor autoturismelor Dacia Solentza de pe raza orașului Ștefănești, județul Argeș, și municipiul București, ambele fiind abandonate pe raza localității Traian.

Față de cei trei s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 h, urmând a fi prezentați intanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.