Sport

Trei sportive noi în echipa de baschet feminin CSM Alexandria

Echipa de baschet fete a Clubului Sportiv Municipal Alexandria s-a reunit în formulă completă și este pregătită pentru un nou început în Liga Națională de Baschet Senioare a României, ediția 2021-2022. În acest sezon, lotul echipei a fost completat cu trei sportive: Alexandra Petrova – Bulgaria, Analyss Benally – USA, și Alexis Pana – USA.

Alături de cele trei sportive noi ale secției baschet, lotul este format din jucătoarele Under 20 crescute și formate în Alexandria (Mazilu Andreea, Horlea Andreea, Oinaru Sorina, Marin Ana-Maria, Bota Ioana, Crăciunescu Cătălina și Lungu Raluca) la care se mai adaugă experința celor două sportive senioare ale clubului (Voicu Georgiana Viorela și Burcică Mihaela Ileana).

Sezonul numărul 4 în Liga Națională a României începe pentru echipa din Alexandria cu speranța că experiența acumulată în cele trei sezoane ale L.N.B.F. “ne va face mai încrezători și vom reuși să atingem, pas cu pas, performanțele care au făcut din baschetul feminin alexăndrean un etalon al performanței și un model pentru generația tânără a orașului”, transmit reprezentanții clubului.

De asemenea, lotul echipei pentru sezonul 2021-2022 este completat de antrenorul principal –Mădălin Piperea și antrenorii secunzi Costina Piperea și Călin Voicu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.