Eveniment

Trei persoane, trimise în judecată pentru trafic de influenţă

Procurorul şef secţie din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman a întocmit rechizitoriu prin care trei persoane au fost trimise în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de cumpărare de influenţă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 6din Legea 78/2000, respectiv trafic de influenţă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 257 din Codul penal, iar faţă de două s-a luat măsura aplicării unor sancţiuni administrative.

În fapt, lucrătorii D.G.A. Teleorman au fost delegaţi de către procurorul şef secţie din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman să efectueze acte de cercetare penală într-un dosar cu privire la faptul că o persoană încerca să ofere o sumă de bani în scopul promovării probei traseu la examenul pentru obţinerea permisului de conducere.

În urma activităţilor desfăşurate de către procurorul şef secţie şi ofiţerii D.G.A., a reieşit faptul că persoana, după efectuarea şcolii de şoferi, a oferit, prin intermediul a două persoane, suma de 1000 lei instructorului auto P.V., din oraşul Zimnicea, care a lăsat să se înţeleagă că are influenţă şi poate determina poliţistul examinator să promoveze elevul în cauză.

Faţă de o persoană a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, în prezent, persoanele fiind trimise în judecată în stare de libertate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.