Eveniment

Trei persoane, între care un copil, rănite în urma unui accident rutier produs pe centura Alexandriei

Trei persoane, între care un copil de șapte ani, au ajuns la spital, marți dimineață, în urma unui accident rutier produs pe DJ504 la intersecția cu varianta ocolitoare a municipiului Alexandria, spre Lăceni, transmite ISU Teleorman. Din primele date, o depășire neregulamentară ar fi stat la baza producerii evenimentului rutier în care au fost implicate autoturisme, dintre care două au fost grav avariate.


„Într-o mașină au fost două persoane, mamă și fiică, de aproximativ 35 de ani, respectiv 7 ani, conștiente și cooperante, cu mai multe traumatisme, preluate de echipajele medicale SAJ și transportate la UPU din cadrul Spitalului Județean din Alexandria. Din a doua mașină a rezultat o victimă, un bărbat, conștient și cooperant, neîncarcerat, cu mai multe traumatisme, acesta fiind preluat de echipajul SMURD și transportat la spital”, transmite mr. Gelu Dragomir, purtător de cuvâbt al ISU Teleorman.

La fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria, cu o autospecială de descarcerare, o mașină de stingere și o ambulanță SMURD, iar Serviciul de Ambulanță cu două echipaje medicale.
Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, precum și pentru curățarea carosabilului de resturile provenite de la caroseriile mașinilor, astfel încât traficul să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Oamenii legii au preluat cazul pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.