Eveniment

Trei noi cazuri de infecție cu coronavirus, confirmate la nivelul județului

65 de cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost confirmate la nivelul județului Teleorman până luni, 13 aprilie, cu trei mai multe decât la precedenta informare, transmite Grupul de Comunicare Strategică. Pentru duminică,12 aprilie, pentru județul Teleorman au fost raportate 62 de cazuri de infecție cu noul coronavirus.

14 cazuri de COVID-19 au fost confirmate numai la Secția de boli infecțioase a Spitalului Caritas. La unitatea medical din Roșiori, 14 din cele 15 probe prelevate au avut rezultat pozitiv.

Până luni, 13 aprilie, la nivel național au fost confirmate 6.633 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), anunță Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 914 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până la transmiterea știrii, 318 persoane diagnosticate cu infecție cu  COVID-19 au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 333 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.