Eveniment

Trei noi cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore

Trei noi cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 au fost confirmate, la nivelul județului Teleorman, în ultimele 24 de ore. Potrivit celei mai recente informări a Grupului de Comunicare Strategică, până marți, 26 mai, 134 de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în județ. Din totalul teleormănenilor confirmați cu COVID-19, până luni, 25 mai, 93 au fost declarați vindecați și externați din unitățile medicale.

În schimb, tot până marți, 26 mai, la nivel național au fost confirmate 18.429 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, dintre care 11.874 au fost declarate vindecate și externate.

Pe de altă parte, până la transmiterea știrii, 1.210 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. La nivelul județului Teleorman, numărul deceselor provocate de infecția cu noul coronavirus a ajuns la nouă, până în prezent, conform datelor oficiale.

La nivel național, în carantină instituționalizată sunt, în prezent, 5.287 de  persoane, transmite Grupul de Comunicare Strategică. Pe de altă parte, 75.782 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală, mai arată sursa citată.

La nivelul județului Teleorman, potrivit celei mai recente informări a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în centrele de carnatină funcționale erau cazate, luni după-amiază, 37 de persoane, în timp ce numărul celor izolate la domiciliu ajunsese la 1.080.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.