Eveniment

Trei noi cazuri de COVID-19 în Teleorman/ Scade numărul persoanelor izolate la domiciliu

59 de cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost confirmate la nivelul județului Teleorman până sâmbătă, 11 aprilie, cu trei mai multe decât la precedenta informare, transmite Grupul de Comunicare Strategică. Pentru vineri, 10 aprilie, pentru județul Teleorman au fost raportate 56 de cazuri de infecție cu noul coronavirus.

Până sâmbătă, 11 aprilie, la nivel național au fost confirmate 5.990 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), anunță Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 758 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până la transmiterea știrii, 282 de persoane diagnosticate cu infecție cu  COVID-19 au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 523 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Pe de altă parte, la nivelul județului Teleorman, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției (CJCCI), în cele opt centre de carantină erau cazate, sâmbătă după amiază, 358 de persoane.

O veste bună o reprezintă faptul că scade numărul persoanelor izolate la domiciliu. Potrivit celei mai recente informări a CJSU, la nivelul județului mai sunt, în prezent, 938 de persoane pentru care a fost dispusă măsura izolării la domiciliu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.