Sport

Trei meciuri de baschet în acest week-end

Echipele feminine de baschet ale Alexandriei vor susține, în acest week-end, trei partide oficiale, pe teren propriu, la sala de sport a Colegiului Național ”Dimitrie Ghica” din Alexandria. La nivel de senioare, vom avea o dublă cu puternica formație Olimpia CSU Brașov, care este clasată pe locul secund în Liga Națională.

Cuplajul va fi deschis vineri, 27 ianuarie, cu meciul din Liga I, în care echipele secunde ale celor două cluburi se vor întâlni, într-un meci de antrenament și de palmares, niciuna dintre formații neavând drept de promovare. Pentru tehnicienii noștri poate fi o oportunitate de studiu a adversarelor, în condițiile în care, este posibil, ca la meciul respectiv să fie folosite și baschetbaliste de la echipa mare. Disputa contând pentru Liga I va avea loc astăzi, cu începere de la ora 18.00.

Jocul-vedetă este reprezentat de confruntarea din Liga Națională de Baschet Feminin, între CS Baschet Teleorman Alexandria și Olimpia CSU Brașov. Partida are loc sâmbătă, 28 ianuarie, cu începere de la ora 18.00, fiind încă un test foarte dificil pentru fetele lui Mădălin Piperea.

La junioare, în turneul semifinal al Campionatului Național U16, CSS Alexandria joacă acasă cu CS Admar Costinești – București, duminică, 29 ianuarie, de la ora 12.00. Formația noastră a debutat în această fază a competiției săptămâna trecută, pe terenul campioanei naționale en-titre, LAPI Dej, în fața căreia a cedat cu scorul de 66-41. Acest joc merită o remarcă specială deoarece a avut un caracter filantropic, gazdele făcând un frumos gest de caritate. Încasările rezultate au fost donate unei fetițe în vârstă de 9 ani, care suferă de o boală nemiloasă.

Revenind la echipa noastră, trebuie să precizăm că ele sunt mai mici cu un an decât limita de vârstă admisă în această competiție, deci eventualele eșecuri pot fi astfel explicate. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.