Eveniment

Trei dintre autoturismele achiziţionate de MAI ajung la IPJ Teleorman

dusterPrimele autoturisme Dacia Duster pentru Ministerul Afacerilor Interne (MAI) achiziţionate prin Programul Rabla au ajuns miercuri la sediul ministerului.

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a înmânat cheile pentru primele 100 de autoturisme Dacia Duster din totalul celor 450 achiziţionate de MAI, prin programul de stimulare a înnoirii parcului auto – programul Rabla, prilej cu care a ţinut să precizeze că preţul unui autoturism 4×4, ce va lucra în structurile operative ale ministerului, a fost de 11.100 de euro fără TVA, iar prin folosirea tichetelor valorice din cadrului programului amintit s-a realizat o economie de aproape 3 milioane de lei.

Din prima tranşă de autoturisme 4×4 achiziţionate de MAI, trei au fost direcţionate către IPJ Teleorman şi vor ajunge la trei servicii din cadrul IPJ. Astfel, noroşii beneficiari de noi autoturisme din Teleorman sunt Serviciul de Investigaţii Criminale (SIC), Serviciul pentru Investigarea Fraudelor (SIF) şi Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.