Eveniment

Trei decese cauzate de gripa in Teleorman, de la inceputul anului

Dupa ce in urma cu numai cateva ore Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile a confirmat cel de-a doilea deces cauzat de gripa, la nivelul judetului Teleorman, intr-o informare a institutiei data publicitatii cu putin timp in urma este confirmat inca un deces, in acest caz fiind vorba de un tanar, in varsta de 20 de ani, nevaccinat antigripal si avand conditii medicale preexistente.

„Barbat in varsta de 20 de ani, din jud.Teleorman, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, avand conditii medicale preexistente, dar nevaccinat anti-gripal”, se arată în informarea Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile.

In aceasta dimineata, Institutul National de Sanatate Publica a confirmat cel de-al doilea deces cauzat de gripa la nivelul judetului Teleorman, in cazul bărbat în vârstă de 32 de ani, care nu era vaccinat și avea condiții medicale preexistente.

Primul deces cauzat de gripă a fost înregisrat la nivelul judetului, marți, 15 ianuarie, în cazul unui adolescent în vârstă de 17 ani, care nu era vaccinat și avea condiții medicale preexistente.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.