Social

Trei cazuri noi de COVID-19 în județ; numărul total al persoanelor infectate de la debutul epidemiei ajunge la 13.650

Trei cazuri de COVID-19 au fost confirmate, la nivelul județului Teleorman, de la precedenta informare a Grupului de Comunicare Strategică, iar numărul total al persoanelor infectate, de la debutul epidemiei și până marți, 25 mai, ajunge la 13.650. În schimb, pentru ziua de luni, 24 mai, au fost raportate două decese provocate de infecția cu noul coronavirus.

De asemenea, potrivit cifrelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică, rata de infectare înregistrată la nivelul județului ajunge, marți, la 0.35 cazuri la mia de locuitori.

Conform datelor publicate pe Ministerul Sănătății, la adresa https://data.gov.ro/dataset/transparenta-covid, în Teleorman au fost raportate, pentru ziua de luni, 115 teste RT-PCR și alte 24 de teste rapide.

La nivel național, de la precedenta informare a Grupului de Comunicare Strategică, au fost raportate 381 de cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 175 de persoane au fost reconfirmate pozitiv, între acestea și o persoană din Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.