Eveniment

Trei bărbați din Băbăița și unul din Roșiori de Vede, reținuți pentru 24 de ore / Aceștia sunt bănuiți de furt calificat

Joi, 9 iunie, a.c., polițiștii din cadrul  Secției nr. 3 Poliție Rurală Vitănești au pus în executare mai multe mandate de percheziții domiciliare în localități de pe raza județului Teleorman, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt.

Astfel, potrivit IPJ Teleorman, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Vitănești au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară pe raza comunei Băbăița, județul Teleorman, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea faptelor de furt calificat săvârșite în perioada 14.04-28.05.2022.
Persoanele bănuite ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de furt pe raza localității Drăgănești Vlașca, de unde au sustras bunuri aparținând cetățenilor.

La data de 09 iunie a.c., față de persoanele bănuite cu vârstele de 32 de ani, 49 de ani și 50 de ani, toți din comuna Băbăița, și un bărbat de 43 de ani, din municipiul Roșiori de Vede, s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, urmând ca în data de 10 iunie a.c., să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Persoanele în cauză au fost încarcerate în Centrul de Reținere și  Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.