Eveniment

Trei accidente rutiere în Teleorman, în această seară

În această seară, pompierii militari teleormăneni au fost solicitați să intervină la trei accidente rutiere, produse într-un interval de câteva ore.

Primul eveniment rutier a avut loc în comuna Țigănești, unde un autoturism a intrat într-un stâlp. Nu au fost victime și, având în vedere că ieșea fum de la nivelul motorului, pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere pentru asigurare măsuri P.S.I.

Două ore mai târziu, un alt eveniment rutier s-a produs în localitatea Uda Paciurea, salvatorii fiind anunțați că sunt implicate două autoturisme și posibil trei victime, dintre care una încarcerată. S-a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare din cadrul Punctului de lucru Slobozia Mândra și cu trei echipaje SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenție, toate persoanele erau ieșite din cele două autoturisme.

De îngrijiri medicale a avut nevoie doar o persoană rănită ușor, care a refuzat să meargă la spital.

Cel de-al treilea accident rutier a avut loc în localitatea Merenii de Sus, informațiile inițiale fiind că este vorba de două autoturisme implicate și o victimă. La eveniment a intervenit Detașamentul de pompieri Videle, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.