Social

Transport gratuit pentru zimniceni până la “Valul Dunărean”

Petre Pârvu, primarul orașului Zimnicea, invită cetățenii să redescopere Dunărea în zilele de joi, vineri și sâmbătă, prin intermediul navei de pasageri “Valul Dunărean”. Potrivit programului acestei ambarcațiuni, în fiecare dintre cele trei zile, vor exista patru curse: două dimineața (09:30-10:30 și 10:30-11:30) și două după amiaza (18:00-19:00 și 19:00-20:00).

“Săptămâna aceasta, avem plecări gratuite pentru toți cetățenii din orașul Zimnicea, iar joi, vineri și sâmbătă avem câte patru curse; o cursă însemnând o oră. Urmează ca, de săptămâna viitoare, să intrăm în programul normal, și anume cel aprobat de Consiliul Local.

Vă aștept cu drag și să încercăm să ne bucurăm de ce facem în aceste zile, cum ne-am pregătit, și, dacă vrea Dumnezeu, să intrăm și cu Dunărica, și cu râul Pasărea pentru a putea lega problemele legate de turism una de alta, deoarece suntem la Dunăre, proprietățile sunt ale noastre, iar Statul Român trebuie să înțeleagă că Administrația Publică Locală trebuie să își facă treaba exact așa cum cer cetățenii care fac parte din acea comunitate”, declară primarul orașului Zimnicea.

Totodată, pentru a fi transportați din oraș la Dunăre, dar și înapoi, Primăria orașului Zimnicea pune la dispoziția cetățenilor trenulețul estival “Danubius”, care va efectua curse regulate între cele două puncte, plecarea fiind de la “CEAS” – Parcul Central. Astfel, programul mijlocului de transport este zilnic, de la 08:45, 09:45, 12:00, 14:00, 16:00, 17:15 până la 18:15, iar stațiile sunt: Dig, Disco Hope și Port. De asemenea, tot în această săptămână, transportul este gratuit.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.