Politic

Transferul directorului de la DGASPC şi înlocuirea unui consilier al PNL, două din punctele importante ale şedinţei CJT de miercuri

În şedinţa de miercuri, 27 februarie 2019, consilierii judeţeni au de discutat o ordine de zi destul de diversă, începând de la transferul directorului de la DGASPC la CJT, continuând cu aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale aparatului de specialitate al instituţiei judeţene, cât şi votul pentru  noul consilier judeţean al PNL, Geanina Tatiana Paraschiv, care îl înlocuieşte pe fostul consilier Cătălin Vătafu, demisionat de către Biroul Judeţean al PNL Teleorman. De asemenea, va fi supusă aprobării  hotărârea privind acordarea unui număr de 5 zile de concediu de odihnă suplimentar, pentru salariaţii din cadrul Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al Judeţului Teleorman, începând cu anul 2019, precum şi aprobarea organigramei şi a statului de functii ale Centrului Judeţean de Conservare şi Promovare a Culturii Tradiţionale Teleorman, cu modificările şi completările ulterioare. Un alt proiect de mare interes este cel privind  stabilirea salariilor de bază pentru funcţionarii publici şi personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judetean Teleorman şi pentru serviciile publice din subordine. Şi, după alte câteva proiecte, se va supune votului şi proiectul de hotărâre privind modificarea raportului de serviciu al domnului Dragomirescu Florinel, director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, prin transfer în interesul serviciului, pe funcţia publică vacantă de şef serviciu la Serviciul privind asigurarea managementului asistenţei sociale şi de sănătate al Directiei Coordonare Instituţii Subordonate din cadrul Consiliului Judeţean Teleorman. Până la organizarea concursului  pentru ocuparea funcţiei de director al DGASPC, interimatul va fi asigurat de Marius Mugurel Putineanu, actual director adjunct. Şi, în sfârşit, la ultimul punct – Diverse este posibil ca  unul sau altul dintre consilieri, să mai propună discutarea unor probleme întâlnite în teritoriu, care, de cele mai multe ori, stârnesc interesul consilierilor, fiind luate în considerare pentru trecerea pe ordinea de zi a unei viitoare şedinţe.

 

3 Comments

  1. Jos mafia PSD-ista . Bugetul integului judet pe mana „putintenilor”….acum ca justitia e la pamint. Cristescule…..pleaca incompetentule!!!!!

  2. Catalin vatafu e baiatul lui tati marele asfaltangiu de Teleorman.halal opozitie slugile Lui dragnea,Cum plm sa combata astia coruptia cand sug de la buget ?

  3. Cum vine asta ” CATALIN VATAFU , DEMISIONAT DE Biroul Judetean PNL Teleorman ” ???

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.