Sport

Tragerea la sorți pentru optimile de finală ale Cupei României are loc luni

Luni, 13 martie 2017, cu începere de la ora 14.00, la sediul AJF Teleorman, are loc procedura oficială de tragere la sorți a optimilor de finală din Cupa României la fotbal, faza județeană. Delegații celor 14 echipe sunt invitați să participe la festivitate.

În urnă au rămas doar 14 echipe, după ce Unirea Brînceni a renunțat la activitatea competițională, fiind amendată de AJF Teleorman cu suma de 2000 de lei. Unirea Brînceni s-ar fi calificat fără joc în sferturile de finală, dat fiind faptul că un număr impar de echipe au ajuns în optimile de finală, iar echipa din Brînceni era deținătoarea en-titre a trofeului.

Tragerea la sorți de astăzi va fi nedirijată. Toate echipele, indiferent de categoria unde activează, vor intra în aceeași urnă. Echipele extrase primele vor evolua pe teren propriu. Șapte formații se vor califica mai departe, iar după aflarea acestora se va mai trage la sorți și norocoasa care va fi exceptată de la faza sferturilor de finală, urmând să meargă direct în semifinale.

Optimile de finală ale Cupei României la fotbal vor avea loc în data de 22 martie, cu începere de la ora 15.30. În cazul în care, la finele celor 90 de minute ale manșei unice, se va înregistra egalitatea, se va trece direct la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă, pentru stabilirea echipei învingătoare. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.