Eveniment

Traficul a revenit la normal pe E70, la Drăgănești Vlașca

Începând cu ora 18.30, pe DN 6, în localitatea Drăgănesti-Vlașca, traficul a fost reluat, circulația desfășurându-se normal, pe ambele sensuri, informează Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman.

În schimb, pe DJ 503, în Drăgănești Vlașca spre Videle, circulă în continuare numai autovehiculele de peste 3,5t, pentru celelalte autoturisme fiind valabilă ruta ocolitoare Drăgănești Vlașca – Comoara – Videle – Ghimpați.

Restricțiile de trafic au fost luate după ce, în urma precipitațiilor abundente din ultimele zile, apa s-a acumulat pe carosabil și a îngreunat trecerea autovehiculelor. Fluidizarea traficului rutier a fost asigurată de polițiștii rutieri prezenți la fața locului, iar pe DN 6, în localitatea Drăgănești Vlașca, circulația a fost dirijată pe un singur sens, până în această după-amiază.

 

One Comment

  1. hfbsdhfb

    De la inceputuri ,in urma cu zeci sau sute de ani ,localnicii din satul Draganesti Vlasca nu trebuiau sa construiasca locuinte in zona aceea care intotdeauna se inunda,zona de centru. Trebuiau sa construiasca in acel loc doar un pod,pasaj rutier inalt si atit.Nu exista posibilitatea umana ptr.a modifica relieful incit sa nu se mai inunde acea zona. CATEGORIC ,actualului si viitorul domn primar multi ani de acum incolo d ul profesor Ciuperceanu Ciprian Ionut un patriot local cu realizari in doi ani pe care altii nu le au facut in doisprezece ani si echipei d lui nu i se poate imputa nimic..Nu se poate omeneste face nimic pentru a nu mai fi inundata zona si locuintele de acolo. Solutia este ca proprietarii locuintelor din centru sa renunte la ele. Pentru transportul rutier este o solutie anume, construirea unui pod de catre Autoritatea Nationala pe domeniu care, nu va mai fi inundat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.