Social

Toți pensionarii își vor primi drepturile bănești până la 23 decembrie, inclusiv

Veste bună pentru pensionari! În această lună, toţi pensionarii teleormăneni îşi vor primi pensiile înainte de sărbătorile de iarnă.

Toate pensiile care se distribuie prin intermediul Companiei Naţionale Poşta Română SA vor fi achitate în intervalul 14 decembrie – 23 decembrie, inclusiv. În acest scop, termenele de virare a sumelor de plată către oficiile poştale au fost modificate. În ceea ce-i privește pe pensionarii care nu vor fi găsiţi la domiciliu, plata drepturilor este asigurată la ghişeele subunităţilor poştale până în data de 30 decembrie 2016, în cazul celor avizaţi la domiciliu.

Drepturile băneşti care se distribuie prin intermediul băncilor sunt achitate la termenele stabilite în convenţiile pe care Casa Naţională de Pensii Publice le are încheiate cu aceste bănci.

La nivelul județului, din cei 108.734 înregistrați la nivelul Casei de Pensii Teleorman la data de 31 decembrie 2016, peste 28.000 de beneficiari își primesc banii într-un cont bancar, diferența urmând să își primească drepturile prin poștă. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.