Social

Tot mai mulţi dascăli din Teleorman, interesaţi să devină directori cu acte în regulă

Monica DUMITRESCU

Pentru a putea participa la concursurile pentru ocuparea funcţiilor de conducere în învăţământul preuniversitar, potrivit Legii Educaţiei Naţionale (Legea 1/2011), candidaţii trebuie să facă parte din corpul naţional de experţi în management educaţional, pentru care Ministerul Educaţiei organizează anual mai multe selecţii. Până acum, de la înfiinţarea acestui corp, au fost admişi aproximativ 400 de dascăli din Teleorman.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman a publicat săptămâna aceasta lista candidaţilor admişi după etapa online în cadrul primei sesiuni a selecţiei pentru corpul naţional de experţi în management educaţional din acest an.

99 de dascăli, dintre care 16 ocupă deja funcţia de director sau director adjunct în unităţile de învăţământ prin detaşare în interesul învăţământului, au fost admişi în această etapă.

Candidaţii admişi trebuie să depună portofoliile cu documentele prevăzute la art. 7 din metodologia de organizare şi desfăşurare a concursului de selecţie, până cel târziu pe 25 ianuarie 2017, ora 16.30. O comisie special constituită la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean va evalua portofoliile depuse, în perioada 27 ianuarie-1 februarie, urmând ca rezultatele să fie afişate pe 3 februarie. Candidaţii nemulţumiţi de punctajele obţinute pot depune contestaţii în intervalul 6-10 februarie, iar rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, vor fi afişate până pe 15 februarie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.