Eveniment

Tot mai multe persoane ajung la spital din cauza agresiunilor şi traumatismelor

ambulantaÎn ultima perioadă, medicii de la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Alexandria s-au confruntat cu tot mai multe cazuri de pacienţi agresaţi fizic. Aproape în fiecare zi sunt aduse cu ambulanţa victime ale agresiunilor, cele mai multe cazuri din cauza consumului de alcool, însă la finele săptămânii trecute numărul agresaţilor care au ajuns în camera de gardă a fost în topul solicitărilor la ambulaţă.

Potrivit Serviciului judeţean de ambulanţă Teleorman, din cele 426 de apelui efectuate la finele săptămânii trecute, aproape 30 au fost pentru violenţe şi agresiuni. De altfel, 13 persoane au încercat să se sinucidă, iar 6 au băut peste măsură şi au ajuns la camera de gardă aproape de comă alcoolică. Cu multiple traumatisme au ajuns şi alte aproape 20 de persoane, traumatisme suferite în urma căderilor sau altor accidente altele decât cele rutiere.

În număr mare la spital au ajuns, ca de fiecare dată, bolnavii cronici, cei cu afecţiuni cardiace şi diabeticii, cei care au prezentat dureri abdominale sau de spate. Din păcate, la finele săptămânii care a trecut, la spital, duşi de ambulanţă, au fost şi mulţi copii, majoritatea prezentând simptome de răceală. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.