Sport

Tot mai multe competiţii organizate de DJ Sport şi Tineret Teleorman

În cadrul acţiunilor incluse cu ocazia Zilei internaţionale a Copilului, de 1 iunie, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Teleorman a desfăşurat deja câteva evenimente sportive destul de interesante. Din informaţiile furnizate de directorul DJST, Elena Vlad, în week-endul trecut s-au desfăşurat o parte din competiţiile programate, iar amploarea acestora a fost una desobită. “Am desfăşurat două competiţii care au marcat ziua de 1 iunie, iar în cadrul programului Activ sport rural a avut loc şi o competiţie de masă, la Nanov. Îmbucurător este faptul că am reuşit să angrenăm un număr mare de sportivi, iar toţi participanţii la competiţii au primit din partea noastră premii”, a spus directorul DJST Teleorman, Elena Vlad.

Cele două competiţii care au avut loc în week-endul precedent au fost dotate cu Cupa 1 Iunie şi s-au desfăşurat la handbal şi judo. La întrecerea de handbal, desfăşurată la Şcoala “Mihai Viteazul” Alexandria, pe 24 mai a.c., au participat 7 echipe (patru de fete şi trei de băieţi), din Alexandria, Trivale Moşteni, Smârdioasa, Bragadiru şi Peretu.

În ce priveşte competiţia de judo, care a avut loc sâmbătă, 25 mai, la sala de judo din Peco, aceasta a reunit 40 de sportivi, de la cele două cluburi din Alexandria (CSS Alexandria şi ABC Judo), dar şi invitaţi din Bulgaria (Svishtov).

De asemenea, în zilele trecute DJ Sport şi Tineret a desfăşurat alte două competiţii, ambele având ca obiect sportul de masă; Ziua Porţilor Deschis la Liceul Tehnologic nr. 1 Rulmentul Alexandria, în cadrul căreia s-au desfăşurat întreceri polisportive, şi Zilele Nanovene, care au avut loc în 24-25 mai, care au programat concursuri de alergări, fotbal, tenis de masă şi şah.

“În cadrul acţiunilor dedicate zilei de 1 iunie, noi avem în program şi alte competiţii, care se vor desfăşura în cursul acestei săptămâni”, a mai spus Elena Vlad, care a punctat organizarea unor întreceri de baschet, fotbal-tenis şi întreceri polisportive la nivel rural în următoarele zile.

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.