Eveniment

Titluri și distincții acordate în ședința festivă a Consiliului Local Alexandria

Primarul Victor Drăgușin va propune membrilor Consiliului Local al Municipiului Alexandria, în ședința festivă de vineri, 30 august, acordarea unor titluri și distincții unor personalități cu merite deosebite, dar și unor cetățeni devotați muncii lor, care prin activitatea desfășurată în ultimul timp au contribuit semnificativ la instruirea și educarea elevilor pentru a face față în situații de criză, dar și provocărilor actuale ale societății, informează municipalitatea.

În ceea ce privește acordarea titlului de cetățean de onoare al Municipiului Alexandria, distincția va fi oferită, în acest an, jurnalistului și scriitorului Stan Ștefan, propunerea aparținând primarului Victor Drăgușin.

Diplomă de excelență va primi Florea Cătălin Ionuț, director adjunct al Școlii Gimnaziale nr.7, în timp ce diplome de merit vor primi Florin Mircea Dulcă (comisar de poliție), Crina Liliana Godu (comisar de poliție) și Diana Mușat (inspector principal de poliție), pentru implicarea în Campania „Cuvintele dor! Tăcerea ucide!”, derulată de Primăria Municipiului Alexandria în parteneriat cu Inspectoratul Județean de Poliție Teleorman, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Teleorman și Organizația Salvați Copiii România, în perioada 2018 – 2019, acțiune ce a constat în activităţi informativ-preventive cu elevii şi colocvii cu părinţii și cadrele didactice pe tema bullyingului şi cyberbullyingului desfăşurate în toate şcolile din municipiul Alexandria la toate clasele 0 – IV și V-VIII de către ofiţerii I.P.J. Teleorman – Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii.

De asemenea, importantă pentru comunitatea alexăndreană a fost și Campania de educație rutieră „Verde – LIBER. Roșu – STOP.” organizată de Primăria Municipiului Alexandria și Inspectoratul Județean de Poliție Teleorman, în perioada 2018 – 2019, în toate grădinițele din municipiu, cu preșcolarii de la grupele mari și a presupus instruiri teoretice și aplicații practice în trafic.

Diplome de merit vor primi și mr.Adrian Gelu Dragomir, plt.maj. Daniela Liliana Bunea, plt.adj.șef Daniel Nica, plt. adj. Florin Rizea, precum și voluntarii ISU Teleorman Georgiana Anciu, Cristina Anciu, Mădălina Veneticu, Alina Casapu, Sorina Delcea, Anca Popescu, Adi Constantin Ciobanu, Mihaela Prună și Florin Prună, pentru implicarea lor  în Campania „Fii pregătit! Ajutorul tău contează!”, organizată de Primăria Municipiului Alexandria în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență Teleorman, acțiune ce a început pe 15 martie la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”, participând 241 de elevi, a continuat la Școala Gimnazială Nr. 7, în zilele de 21 și 23 martie, cu un număr de 234 de elevi participanți, la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul”, cu un număr de 361 de elevi, pe data de 12 aprilie 2019, la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare”, cu un grup țintă de 472 de elevi, la Școala Gimnazială „Alexandru Colfescu” cu 152 de elevi și Școala Gimnazială Nr. 6, cu un număr de 89 de elevi în ciclul gimnazial.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.