Sport

Tir talere – Patru medalii pentru CST Alexandria la naţionalele de juniori II!

Recent, în Bucureşti s-a desfăşurat Campionatul naţional de tir talere, pentru juniori II, competiţie la care au concurat sportivii sub 17 ani. În proba de skeet, feminin, s-au prezentat doar trei concurente la start, toate legitimate la CST Alexandria, sub comanda antrenorului Emanuel Panduru; firesc, cele trei medalii ale competiţiei au revenit clubului alexăndrean, care îşi păstrează palmaresul la nivel naţional, în ce priveşte rezultatele la nivel juvenil.

Carla Pantelie, favorita probei, şi-a confirmat valoarea şi a reuşit să obţină medalia de aur, cu 62 de talere doborâte (din 75), locul 2 a fost obţinut de sora ei, Larisa Pantelie (32 de puncte), iar poziţia a 3-a  a revenit sportivei Cristina Sima. Pe lângă cele trei medalii la individual, tot firesc, CST Alexandria a obţinut şi titlul naţional pe echipe, chiar dacă a fost singura echipă participantă în concurs!

Antrenorul Emanuel Panduru a precizat, după obţinerea acestor rezultate, că “ne aşteptam să câştigăm, aveam semnale că nu vor fi alte concurente, însă consider că ne-am prezentat bine la aceste naţionale de juniori. Vreau să mulţumesc în mod deosebit conducerii Liceului Noica din Alexandria, unde sunt eleve cele trei sportive ale noastre, care ne-au înţeles de fiecare dată când am solicitat să meargă în competiţii”.

După acest concurs, care vine să încheie sezonul competiţional 2012 în talerele naţionale, secţia de profil a CST Alexandria se poate lăuda cu un număr de medalii care ar face invidioase multe cluburi de tradiţie din ţară.

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.