Sport

Tir talere – Alexăndrencele au dominat etapa a 5-a la skeet

OLYMPUS DIGITAL CAMERARecent s-a desfăşurat în Bucureşti, la poligonul de concurs al federaţiei de resort, etapa a 5-a a Campionatului naţional de tir talere, competiţie care vine să puncteze pentru calificările la faza finală, programată în a doua parte a anului. Între participanţii la proba de skeet, s-au regăsit şi trei sportive din cadrul secţiei talere a CST Alexandria, care aveau să lase o impresie foarte bună.

Roxana Manole, componentă a lotului naţional de senioare şi una din sportivele care vor participa, peste puţin timp, la Campionatele Europene, a confirmat încă o dată că este între cele mai importante trăgătoare de talere din ţară. Aceasta a concurat în proba de senioare, unde a reuşit un rezultat foarte bun, 69 de puncte (din 75 posibile), ceea ce i-a asigurat locul 1 în concurs.

De asemenea, una din cele mai importante tinere sportive, Carla Pantelie, s-a impus în proba juniorilor mari, câştigând întrecerea, deşi a acuzat unele probleme medicale la acest concurs. În ce priveşte pe Larisa Patelie, sportivă care a concurat tot la nivel de junioare I, aceasta s-a clasat pe locul 3, astfel că CST Alexandria a avut trei clasări pe podium la această etapă de campionat.

Antrenorul secţiei de tir talere din cadrul CST Alexandria, Emanuel Panduru, s-a arătat mulţumit de rezultatele obţinute de sportivele secţiei, însă a considerat că elevele sale n-au avut un randament optim. “Atât Larisa, cât şi Carla Patelie, au acuzat stări de vomă, aveau febră, iar acest lucru s-a resimţit în evoluţia lor. Chiar dacă s-au impus, rezultatele, tehnic vorbind, n-au fost cele mai strălucite Sper însă, că la Naţionale, să fie în formă optimă”, a spus antrenorul Panduru, care mizează pe cel puţin o medalie de aur în acest sezon.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.