Politic

Tiparul i-a jucat feste lui Goldbach

Buletinul de vot buclucaş, respectiv cel pe care unul dintre candidaţii la Primăria municipiului Alexandria, Dumitru Goldbach, nu s-a regăsit pentru a-şi putea aplica ştampila de vot, a născut o serie întreagă de suspiciuni şi de acuzaţii la adresa celor responsabili cu buna gestionare a desfăşurării alegerilor locale. Instituţia Prefectului comunică, în mod oficial, că a fost, într-adevăr, un singur buletin de vot a cărei pagină a patra nu a fost tipărită şi care a şi fost anulat, candidatul respectiv putând ulterior să-şi exercite dreptul la vot. Candidatul Goldbach susţine că a fost în imposibilitatea de a-şi exercita dreptul democratic la vot şi că a sesizat poliţia şi Biroul Electoral Judeţean. Alte guri… mai rele au venit cu tot felul de variante ştiinţifico-fantastice.

Dar, o logică elementară şi puţine cunoştinţe tehnice legate de procesul efectiv de tipărire ne duce cu gândul la un singur responsabil: tipografia şi, implicit, o eroare, de origine tehnică sau umană. De menţionat, buletinele de vot au fost tipărite în fieful local al PNL.

One Comment

  1. daa asa este PNL au fost foarte speriati de gandul ca domnul goldbach asta nu va vota cu ei. asa ca nu i-au tiparit numele.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.