Politic

Tinerii din ALDE au fost premiați și apreciați pentru munca depusă

Eveniment important pentru tinerii din ALDE. Cei mai activi au fost premiaţi la Gala Premiilor TLDE. Cu acest prilej, liderul Alianței Liberalilor și Democraților a fost provocat să-şi asume candidatura la prezidenţiale!

Tineri din toate organzaţiile ALDE din ţară s-au aflat, în week-end, în Capitală, la un eveniment desfăşurat la Parlamentul României: Gala Premiilor TLDE.

Această primă ediţie a Premiilor TLDE a reunit aproximativ 1700 de tineri din întreaga ţară. La eveniment au fost prezenți peste 75 de tineri ai TLDE Teleorman.

Deși au fost nominalizati pentru mai multe premii aceștia nu s-au numărat printre câștigători, dar acest lucru nu-i descurajează, ci ii motivează și mai tare.

Liderul liberalilor și democraților teleormăneni, deputatul Ică Calotă a fost cel care a înmânat trofeul pentru cea mai buna organizație de tineret din sudul țării, adjudecat de filiala din Giurgiu.

”Am avut onoarea sa particip la Gala Premiilor TLDE. Cele mai bune organizații de tineret ale partidului au fost răsplătite. La fel și cei mai implicați reprezentanți ai generației tinere. Doresc să mulțumesc tinerilor pentru invitație și să-i asigur că au tot sprijinul „seniorilor” în toate inițiativele pe care le vor avea”, a spus liderul ALDE Teleorman.

În cadrul evenimentului, tinerii din ALDE i-au acordat președintelui ALDE Călin Popescu-Tăriceanu premiul de excelență pentru “promovarea valorilor liberale și lupta continuă pentru drepturile și libertățile cetățenilor”.

Mai mult decât atât, președintele TLDE, Claudiu Catana i-a transmis președintelui ALDE o solicitare din partea tinerilor, și anume de a-și asuma candidatura la alegerile prezidențiale din 2019.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.