Social

Tineri și cariere / Raluca Craioveanu, din Alexandria, debut în modeling la o vârstă fragedă

Faptul că româncele sunt considerate printre cele mai frumoase femei din lume nu este un mit, astfel că nici județul Teleorman nu se lasă mai prejos. Deși sudul țării nu este nici cea mai dezvoltată zonă, nici cea mai bogată, totuși ascunde adevărate comori. În rândul tinerilor, speranța într-un viitor prosper este încă vie, aceștia luptând pentru visul lor și demonstrând cu tărie că succesul se poate atinge, indiferent de zona de provenineță.

Mai jos vom relata povestea Ralucăi Craioveanu, din municipiul Alexandria, o tânără în prag de majorat, pasionată de mică de cariera de fotomodel. Raluca este elevă în clasa a XI-a la Liceul Teoretic “Alexandru Ghica” din Alexandria și de 4 ani reușește cu brio să se dedice atât învățăturii, cât și pasiunii sale.

Întrebată cum anume a luat naștere această vocație, tânăra ne-a spus următoarele: “Îmi doream încă din copilărie să fiu model. Ca fiecare fetiță, îi furam hainele și produsele de machiaj ale mamei mele, apoi îmi făceam tot felul de fotografii prin casă. La vârsta de 14 ani am fost contactată de o agenție de make-up din București și am primit o ofertă de nerefuzat. Reacția mea a fost una mixtă, fiind extrem de entuziasmată, dar și emoționată, acest lucru fiind ceva nou pentru mine. M-am adaptat, totuși, cu ușurință, deoarece am simțit că mă reprezintă și că sunt pregătită pentru această provocare.

Între timp, am mai fost contactată și de alte agenții. La acest moment, am o colaborare, fiind imaginea unui make-up artist local. De asemenea, am fost și la un shooting de haine, organizat în Alexandria de către un designer vestimentar din București. Am realizat și venituri în acest domeniu, suma aproximativă cu care sunt remunerată pentru o ședință foto este de 300 euro. De asemenea, am beneficiat și de discount la haine.

Mă gândesc serios și să particip la un curs mai aprofundat de modeling, dar și de make-up. După absolvirea liceului, urmează să mă stabilesc în București, unde mă voi focusa mai mult pe tot ceea ce înseamnă acest domeniu”.

Despre modul în care Raluca își întreține frumusețea, dar și câteva recomandări pentru tinerele domnișoare, tânăra a răspuns: “Nu am o dietă anume, practic mănânc orice, dar niciodată nu am depășit greutatea de 50 de kg. Totuși, printre favoritele mele, se numără fructele de mare. În ceea ce privește modul de îngrijire, consider că fiecare fată are datoria de a se îngriji și de a-și pune în valoare frumusețea. Este important să se respecte o rutină de îngrijire, de la păr la unghii, ten și piele, deoarece frumusețea nu constă doar într-un machiaj bine realizat. Mie îmi place să investesc în imaginea mea și aloc destul de mulți bani pentru articole vestimentare, încălțări sau accesorii”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.