Sport

Tineretul Ciolăneşti se retrage din Liga a IV-a! Revine Frăsinetul?

După 7 etape jucate în campionatul Ligii a IV-a judeţeană o singură echipă a reuşit să adune doar 1 punct, este vorba de Tineretul Ciolăneşti, echipă promovată în urma câştigării jocului de baraj în vara acestui an. Veştile dinspre Ciolăneşti, în ultima perioadă, nu erau din cele mai optimiste, astfel că în ziua de marţi, 9 octombrie a.c., în ziua când a avut loc Adunarea Generală, pe adresa AJF Teleorman a venit înştiinţarea oficială a echipei din Ciolăneşti că se retrage din campionatul Ligii a IV-a!

Surpriză, aşteptată într-un fel, prin prisma lipsei de competitivitate a echipei Tineretul, care însă şi-a permis doar să încurce lucrurile în acest sezon şi, iată, după 7 etape s-a decis să renunţe.

Imediat, pentru locul respectiv s-a găsit şi un înlocuitor, o echipă care ar vrea să preia pasivul şi activul la Liga a IV-a. Este vorba despre Metalul Frăsinet, echipă care a cedat propriul loc în primul eşalon judeţean, pentru a juca la Liga a VI-a, însă, se pare că primarul comunei Frăsinet, Florentin Ghimiş, ar fi tentat să revină în elita fotbalului teleormănean! Mai mult, din spusele preşedintelui AJF Teleorman, Stan Prodan, se pare că la Ciolăneşti nu s-ar vrea ca fotbalul să dispară definitiv, de aceea Tineretul ar prelua locul la Liga a VI-a de la Frăsinet! Sigur, această pistă este una ipotetică, deocamdată, însă probabil că pentru a prelua locul la Liga a IV-a sunt interesate şi alte echipe!

Ar fi un troc de locuri între echipele din Ciolăneşti şi Frăsinet singular în fotbalul teleormănean, prin care în mod cert ar avea de pierdut fotbalul din Ciolăneşti, deoarece o participare la primul eşalon competiţional pare puţin probabilă în următorii ani, iar Frăsinetul ar avea şansa de a reveni acolo, între cele mai bune competitoare din judeţ.

Să spunem totuşi că un răspuns oficial, o decizie finală, se va lua astăzi, când AJF Teleorman intenţionează să desfăşoare o şedinţă de urgenţă a Comitetului Executiv, prin care toate documentele existente la dosar (a se citi cererile echipelor doritoare să joace pe locul respectiv) vor fi puse cap la cap.

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.