Eveniment

Timp de trei ore, 30 de pompieri s-au luptat cu flăcările la Măldăeni

Miercuri, 4 august, 30 de pompieri militari roșioreni s-au luptat cu flăcările timp de aproximativ trei ore, în localitatea Măldăeni, la aproape 40°C. În cele din urmă, aceștia au stins incendiul izbucnit la acoperișul unei hale, salvând bunuri materiale importante în valoare de peste 200.000 de lei, potrivit mr. Gelu Dragomir, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman.

Din cercetările efectuate la fața locului, a reieșit că incendiul a pornit din interiorul halei, din cauza unui foc deschis, care a distrus mai multe materiale plastice, propagându-se rapid prin gurile de ventilație de la nivelul acoperișului. Reprezentanții ISU Teleorman susțin că valoarea pagubelor a fost estimată la 100.000 de lei. Din fericire, nu au fost înregistrate victime omenești.

Pompierii au fost anunțați, prin apel, la ora 13:10 de faptul că “focul se manifestă violent pe o suprafață mare din acoperișul unei hale și la mai multe materiale plastice depozitate în interiorul acesteia, existând pericolul propagării la o construcție de birouri din apropiere”.

Astfel, cinci echipaje de pompieri, cu trei autospeciale de stingere, o descarcerare și o ambulanță SMURD s-au deplasat la fața locului, fiind sprijiniți imediat de membrii SVSU Măldăeni și angajații unui operator agricol din localitate. În urma lichidării incendiului, reprezentanții ISU Teleorman au spus “A fi pompier nu e ușor, însă satisfacția unei misiuni reușite este enormă!”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.