Politic

Timotei Stuparu : „A fost opţiunea şi dorinţa mea să nu mai candidez la alegerile parlamentare „

Unul dintre reprezentanţii marcanţi ai social-democraţilor din judeţ şi parlamentar cu două mandate de deputat şi unul de senator la activ, Timotei Stuparu nu se regăseşte pe lista de candidaţi cu care PSD vine în faţa electoratului la scrutinul pentru parlamentare, de pe 11 decembrie. Absenţa acestuia de pe lista de candidaturi validată de PSD nu este nici pe departe o surpriză, în contextul în care de o bună bucată de timp se discută în spaţiul public că social-democratul nu este luat în dicuţii atunci când vine vorba de opţiunile partidului pentru parlamentare.
Referitor la absenţa sa de pe lista de candidaturi a stângii teleormănene, senatorul PSD a precizat că este o decizie personală, luată cu ceva timp în urmă, la baza căreia a stat acuzaţia că a încasat, ilegal, timp de două luni, salariul uneia dintre angajatele sale.
„Ar fi fost, inevitabil, un subiect de campanie şi ar fi afectat imaginea organizaţiei PSD Teleorman, lucru pe care nu mi l-am dorit sub nicio formă”, a precizat senatorul PSD Timotei Stuparu.
De asemenea, a mai declarat social-democratul, decizia de nu candida pentru un nou mandat de parlamentar a fost luată cu mai mult timp în urmă, în acest sens având, de altfel, şi o discuţie cu preşedintele PSD Liviu Dragnea.
„A fost opţiunea şi dorinţa mea să nu mai candidez la alegerile parlamentare care vor avea loc în mai puţin de două luni şi regret, dacă se poate spune aşa, că nu am ieşit public mai devreme pentru a-mi face cunoscută decizia. Eu am discutat cu preşedintele partidului şi i-am explicat motivele mele. Vreau să fie public faptul că dosarul în care am fost implicat nu intră sub nicio formă sub incidenţa codului de etică şi integritate al partidului, însă a stat la baza deciziei de a nu candida la aceste alegeri. De asemenea, suflul nou din PSD şi promovarea tinerilor în politică m-au făcut să mă gândesc că eu, dincolo de faptul că am o vârsă, am acumulat suficientă experienţă în Legislativ”, a declarat senatorul PSD Timotei Stuparu. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. Normal pensia e asigurata

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.