Politic

Timotei Stuparu: “E vorba despre o lipsă de respect”

Timotei-Stuparu1Ioan DUMITRESCU

Senatorul Timotei Stuparu îl acuză pe Victor Ponta de lipsă de respect. Despre demisia intempestivă din funcţia de preşedinte al PSD, senatorul social-democrat Timotei Stuparu se arată foarte amărât şi chiar şi nervos: “Am avut o surpriză fantastică; am rămas bulversat. Victor Ponta a făcut ceva ce nu se face. Partidul nu e al lui, e al nostru. A confundat partidul cu propria jucărie”. De altfel, senatorul Stuparu aminteşte de faptul că Partidul Social Democrat are un statut care ar trebui respectat mai ales de preşedinte. “Într-un partid se discută când vrei să iei o decizie importantă care mai ales afectează partidul. A fost o lipsă de respect din partea sa”, a declarat senatorul Timotei Stuparu.

Stuparu, om cu state vechi de plată în PSD, aminteşte faptul că social-democraţii au trecut în mai multe rânduri prin condiţii nefericite: “PSD a trecut prin multe momente grele, însă nimeni nu poate să distrugă PSD-ul. Sunt doar unii care vor să ia puterea fără să i-o dea poporul. În fapt, este vorba depre o lipsă de respect”.

One Comment

  1. Un porc de comunist ! El nu vede ca partidul lui pe care-l lauda atat,colcaie de hoti,plagiatori si banditi jefuitori de tara. Asta e om serios ? Mars ma d-aici !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.