Social

Tichete sociale, de Paşte, pentru alexăndrenii cu venituri mici

Monica DUMITRESCU

Potrivit unei hotărâri a Consiliului local, adoptată în 2012, cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Alexandria acordă tichete sociale în valoare de 50 lei pentru alexăndrenii cu posibilităţi materiale reduse. Ajutorul se acordă persoanelor singure sau familiilor care domiciliază pe raza municipiului Alexandria, al căror venit net este de maxim 500 lei lunar pe persoană. Acordarea tichetelor sociale se face pe bază de cerere şi declaraţie pe propria răspundere însoţită de copiii ale actelor de identitate pentru fiecare membru din familie, dar şi de acte doveditoare privind veniturile realizate în luna anterioară depunerii cererii, respectiv: adeverinţe de salariu cu venitul net; cupoane pensii; alocaţii de stat; indemnizaţii: şomaj, handicap, creştere copil, plasament, etc; adeverinţe eliberate de Administraţia Finanţelor Publice Alexandria pentru persoanele majore care nu realizează venituri; alte acte doveditoare după caz.

Cererile şi declaraţiile pe propria răspundere se pot procura de la sediul Primăriei municipiului Alexandria. Acestea, însoţite de actele doveditoare se vor depune la sediul DGAS Alexandria începând cu data de 13 martie 2017 şi până la data de 31 martie 2017.

Cu cei 50 de lei, beneficiarii îşi pot cumpăra produse alimentare specifice sărbătorii Pascale de la magazinele care acceptă astfel de tichete.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.