Social

Termic Calor Alexandria a început să furnizeze căldura pentru blocurile din sistemul centralizat

caloriferCa urmare a temperaturilor scăzute, Termic Calor Serv a început să dea căldură pentru blocurile din sistemul centralizat, respectiv: C3 zona blocurilor 100, PT 14 zona blocurilor sociale, CT 5 zona blocurilor 200 şi garsonierele sociale din blocul 49 garsoniere. În iarna 2014-2015 se va furniza agent termic în 710 apartamente. După primele zile de furnizare, în câteva scări de bloc au apărut probleme în subsolurile acestora, iar în acest moment nu beneficiază de agent termic 94 de apartamente. În prezent, se depun eforturi pentru ca situaţia să se remedieze, iar cele 94 de apartamente sa beneficieze de agent termic.

Problemele apărute sunt, în mare parte, create de uzura coloanelor la subsolurile blocurilor.

Pentru iarna 2014-2015, Termic Calor Serv are un nou furnizor de gaze naturale şi se aşteaptă ca agentul termic să fie furnizat în condiţii normale şi cu facturi normale. (V. M.)

One Comment

  1. Buna seara.burcea virgil,finul lui Dragusin a distrus Terma Serv-motivul spalarea banilor.Un ecsroc daca si-a vandut garsoniera si a cumparat apartament pe banii nostri.Rusine burcea,idiotule,te-ai dat la mine , fraiere,nevasta stie?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.