Social

Terenul de fotbal acoperit, la Ştrandul Vedea

Monica DUMITRESCU

Municipalitatea a finalizat săptămâna aceasta un proiect prin care terenul de fotbal din incinta Complexului de odihnă şi recreere Ştrand Vedea a fost acoperit cu un balon sintetic, care sigură temperatura optimă pentru joc, atât iarna, cât şi vara.

Este vorba despre o copertină presostatică din membrană PVC, pentru acoperire teren fotbal cu dimensiunile de 44,00 x 24,00, rezistentă la intemperii, la raze UV, tratată împotriva ciupercilor, mucegaiului, putrezirii, ignifugă, destinată practicării de sporturi şi de agrement în toată perioada anului indiferent de anotimp.

Pentru realizarea acestui proiect municipalitatea a cheltuit aproape 280 000 lei.

Investiţia a fost inaugurată oficial, miercuri, 22 ianuarie, în prezenţa primarului Victor Drăguşin, administratorului municipiului Ştefan Tăbăcitu, directorului ADP, Mioara Toţe, acesta fiind şi momentul deschiderii oficiale către public.

Programările se fac la Recepţia Strandului Vedea de luni până duminică între orele 08,00 – 24,00, tariful practicat pentru închirierea terenului la acestă dată fiind de 20 lei pentru o oră.

Potrivit primarului Victor Drăguşin, cel mai probabil de la începutul lunii viitoare, tariful pentru o oră de închiriere a terenului va creşte, ţinându-se cont că aici a fost realizată o investiţie care necesită fonduri pentru funcţionare.

“În şedinţa consiliului local, care se va desfăşura la sfârşitul acestei luni, ADP-ul va veni cu o propunere privind o mărire a acestui tarif. Nu va fi foarte mare, cu atât mai mult cu cât suma se împarte la fiecare jucător”, a declarat primarul Drăguşin.

Acesta a mai atras atenţia că numărul celor care doresc să închirieze terenul este foarte mare, rezervările fiind acoperite pe toată săptămâna, drept pentru care se impune instituirea unui regulament aşa încât să poată avea acces cât mai mulţi alexăndreni. “Personal nu mi se pare în regulă ca un grup să monopilizeze terenul în fiecare zi la anumite ore”, a spus primarul.

Tot pentru a asigura accesul a cât mai multor alexăndreni pentru practicarea acestui sport în condiţii bune, având în vedere că numărul celor care doresc acest lucru a crescut în ultimul timp, primarul Victor Drăguşin intenţionează să iniţieze un proiect asemănător şi pentru acoperirea terenului de fotbal din Pădurea Vedea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.