Politic

Teodor Niţulescu se întoarce în spaţiul electoral

Ioan DUMITRESCU

Foarte posibil ca Teodor Niţulescu să se reîntoarcă în spaţiul electoral teleormănean. Trecut, rând pe rând, pe la fostul Partid Democrat, pe la Patridul Social Democrat, pe la Partidul România Mare, pe la Partidul Conservator, într-un periplu politic, Niţulescu a ajuns şi la Partidul Democrat Liberal, formaţiune politică unde însă politicianul Teodor Niţulescu nu a stat definitiv, fiind încă o necunoscută dacă a demisionat din respectivul partid, sau a fost dat afară, sau ambele.

La începutul anului acesta, Teodor Niţulescu a fost chemat însă de Vasile Blaga, preşedintele PDL, şi i-a fost oferită funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei PDL Teleorman, Blaga cerându-i lui Niţulescu să candideze însă la alegerile locale parţiale pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Teleorman. În urma presiunilor politice, Teodor Niţulescu a acceptat să redevină democrat-liberal şi să reintre în cursa electorală pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Teleorman, unde principalul adversar politic este Adrian Gâdea, care, sprijinit de Partidul Social Democrat Teleorman, are şanse sporite la victorie.

Ce şanse are Teodor Niţulescu în respectiva confruntare, atâta timp cât intră în luptă susţinut de PDL, partid stigmatizat de precedenta guvernare, rămâne de văzut. Scorul pe care îl va obţine Niţulescu în lupta pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, rămâne de văzut; este posibil ca scorul pe care îl va obţine Teodor Niţulescu să îl propulseze în structurile de conducere ale PDL-ului, la fel cum este posibil să îi atragă alte pocinoage.

ra, Caransebeş, Reşiţa, Arad, Hunedoara, Cluj, Oradea, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Iaşi, Botoşani, Vaslui, Piatra Neamţ, Suceava şi Bacău.

One Comment

  1. mihai murar

    ce ratat

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.