Politic

Teodor Niţulescu: “Candidaţi credibili şi un partid puternic”

La prima conferinţă de presă, în noua sa calitate de preşedinte interimar al PDL Teleorman, Teodor Niţulescu a ţinut să puncteze cîteva din acţiunile imediate în afara campaniei electorale, pentru refacerea organizaţiilor din teritoriu şi a structurii de conducere a organizaţiei judeţene”. În ultimele zile, spunea Niţulescu – am reuşit să contactez aproape toţi preşedinţii de organizaţii din judeţ, atît cei vechi, cît şi cei numiţi interimari în urmă cu cîteva luni de fostul preşedinte pentru a ne evalua împreună posibilităţile de formare a unor organizaţii de sine stătătoare capabile să intre în campania locală pentru alegerile locale parţiale, respectiv Consiliul Judeţean, municipiul Turnu Măgurele, comuna Bujoru şi Călmăţuiu. Avem un trend bun, în primul rînd la Turnu Măgurele, unde la alegerile locale de anul trecut ne-am bătut, de la egal la egal, cu USL-ul, ceea ce ne-a separat fiind o diferenţă de o sută şi ceva de voturi. Candidatul de acum, dl prof. Georgică Păunescu poate cîştiga pentru că are un prestigiu şi o apreciere considerabilă din partea turnenilor. Este momentul ca şi în Turnu Măgurele să se producă schimbarea”. Sigur, fiind în campania electorală, dl Niţulescu încearcă să-şi mobilizeze forţele pentru un eventual succes, pe care de altfel l-a şi promis odată cu venirea la conducerea organizaţiei. În termeni similari l-a prezentat şi pe Constantin Amarie, candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean, fost deputat şi inspector general al ISJ, dar şi “un bun profesionist şi politician, moral, fără a i se putea reproşa ceva de oricine din acest judeţ”.

Sigur, discuţiile au continuat pe diverse teme, dl Niţulescu răspunzînd mai multor întrebări în stilu-i caracteristic, respectiv al multor realizări pe care le-a avut pînă acum în funcţiile pe care le-a deţinut în judeţ, dar şi ce potenţial mare are acum pentru restructurarea PDL şi constituirea, astfel, a unui partid puternic în Teleorman. (GH.P.)

3 Comments

  1. Am incredere in teleormàneni, si sper ca toti sà fie oameni cu scaunul la cap. Nu và pretati oameni buni la un pahar de vin s-u cine stie cu ce và minte acesti nemernici, ce au atentat la sànàtatea noastrà prin tàierea de pensii si salarii. Acesti indivizi, incearcà pe toate càile sà và mintà, nu ii credeti sunt parsivi portocalii. Nitulescu care vindea cearceafuri si scaune la spitalul din rosiori cu 1000 roni, acest om a dus la falimentarea spitalului. El asemnat si desfiintatea spitalului de la Cervenia, si Furculesti. Rusine portocaliilor mizerabili.

  2. Ion Popescu

    Perfect adeverat,perfect de acord cu ce spune Trader

  3. Amariei, a lins tot ceea ce se putea linge, cam 18 partide a strabatut micul traseist…Nesimtire si tup maxim la aces individ din fundul Moldovei, care crede ca mai poate pacali pe cineva…II sta bine alaturi de alti MIZERABILI NOTORII, NITULESCU, FIERASCU-CIORDITORUL, COMAN-tata detraficant de droguri…Ce partid urat aveti mai baieti, numai interlopi si nebuni!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.