Politic

Teodor Baconschi, Cristian Preda şi Cristian Petrescu au venit la Alexandria

Carmen Dumitrescu

Campania electorală a debutat în forţă pentru PMP Teleorman, liderul partidului, Adrian Florescu reuşind să aducă la Alexandria primii candidaţi din lista PMP la europarlamentare. Astfel, Teodor Baconschi, Cristian Preda şi Cristian Petrescu au fost, în cursul zilei de 30 aprilie la Alexandria, pentru a se întâlni cu oamenii din Alexandria şi Roşiorii de Vede, dar şi cu locuitori din nişte comune ale judeţului. Acţiunile au constat în întâlniri directe cu oamenii, liderii PMP dorind să afle de la ei care sunt problemele care îi nemulţumesc şi să testeze priza partidului nou format la electorat. În cursul aceleiaşi zile a avut loc şi o conferinţă de presă, la care au participat, alături de invitaţii de la Bucureşti, liderul PMP Teleorman, Adrian Florescu, secretarul organizaţiei judeţene de partid, Dan Raportaru şi candidatul PMP Teleorman la europarlamentare, Mircea Lupan.

Liderii PMP au adus în discuţie moralul scăzut al populaţiei, dar mai ales al oamenilor din Teleorman, care sunt, potrivit lui Cristian Preda, “dezamăgiţi şi nu mai speră la nimic”. Aceştia au vorbit despre obiectivele lor electorale şi despre dorinţa de a reprezenta cu cinste România în Parlamentul European, în demersul de a apăra ţara de duşmanul de la Est, instabilitatea cauzată de măsurile lui Putin fiind acum o temă de dezbatere şi acţiune atât la nivel european, cât şi euro-atlantic. Teodor Baconschi a vorbit, în mod special, despre pericolul pe care politica lui Putin o reprezintă, susţinând că PMP este şi va fi întotdeauna de partea Vestului.

O altă temă de dezbatere a reprezentat-o alegerile de la Troianu şi Crângu, liderii cebtrali ai PMP exprimându-şi credinţa că ambii candidaţi ai partidului vor reuşi să obţină un scor bun în zonele cu pricina.

Tot Cristian Preda a menţionat că priveşte cu speranţă înspre Teleorman în privinţa alegerilor europarlamentare, aşteptându-se ca în judeţul nostru să obţină 10.000 de voturi, obiectiv pe care şi liderul PMP Teleorman, Adrian Florescu, îl consideră perfect realizabil. Cei trei invitaţi de marcă au avut grijă să facă foarte clare, în cadrul conferinţei de presă, obiectivele electorale ale PMP în Teleorman: informarea populaţiei cu privire la platforma electorală a partidului, transmiterea unui mesaj de prudenţă către Liviu Dragnea şi transmiterea unui apel către Victor Ponta de a se întoarce la locul său de muncă, acela de premier, pentru că nu este posibil ca un premier să ia pauză o lună de la guvernare pentru a face campanie electorală.

La final, cei trei invitaţi au plecat din Teleorman mulţumiţi de faptul că au reuşit să-şi transmită cu succes mesajul şi într-un judeţ cunoscut pentru apetenţele sale politice de stânga.

3 Comments

  1. Alexandreni nu và làsati mintiti de ,aceste persoane, minjite cu minciuni de PMP, partidul tràdàtorilor, care neau luat pensiile si salariile. Vin ca nebuni sà ne cearà voturi, sà meargà la un salar de 7000 de € pe lunà, so

  2. Observator

    Care dreapta d-le, ce tot ii dati cu dreapta asta care nici teoretic nu exista in Romania!Practic ce sa mai vorbim? Dau cateva exemple;Nitulescu a trecut de la stanga la dreapta asta de care tot vorbiti prin toate partidele,Calota a luat-o de la aceeasi drsapta si acum este la stanga,Mara la fel si exemplele pot continua!Nu vedeti ca, toti umbla dupa ciolan iar de amaratii astea de votanti nu le pasa nimanui? Nu avem clasa politica reala nu exista doctrine, nici de stanga nici de dreapta,exista una singura pe toate partile,C I O L A N U L !

  3. Macar in al 12-lea ceas, cred ca multi teleormaneni si-au dat seama ca actuala putere nici macar ‘praf in ochi’ nu mai e in stare sa arunce, cu atat mai putin declaratii coerente acoperite de actiuni energice si la obiect; daca guvernarea actuala nu va aduce plus-valoare si pentru amaratul asta de judet (evident, prin crearea cadrului decizional necesar), cred ca singura solutie la care mai putem spera e o reorientare spre dreapta esichierului politic, poate in primul rand a celor ale caror asteptari au fost inselate…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.