Sport

Tentativă de blat la Peretu? Scandal la Peretu, după înfrângerea cu Poroschia

Al doilea joc pe teren propriu pentru Metalul Peretu în retur s-a încheiat cu victoria oaspeţilor de la Spicpo Poroschia (scor 2-1). Supărarea era mare la Peretu, mai ales că înfrângerea a coborât echipa gazdă pe un îngrijorător (-5) la adevăr. În situţia în care pretenţiile, dar şi condiţiile pe care jucătorii le au la Peretu sunt mult peste media campionatului, această înfrângere, dar şi actele de indisciplină nu puteau fi tolerate.

Astfel, imediat după jocul de sâmbătă, doi jucători au fost anunţaţi că sunt excluşi din lot; este vorba de fundaşii Florentin Baltă şi Ionel Tuleu! Decizia a fost explicată de unul din membrii conducerii clubului, delegatul Lilian Petruş: “După joc ne-a întâlnit conducerea clubului, am analizat ce s-a întâmplat şi s-a decis excluderea jucătorilor Florentin Baltă şi Ionel Tuleu. Primul, pentru indisciplină, chiar dacă a venit la teren, n-a fost folosit deoarece era băut, al doilea pentru modul în care a evoluat în teren, a fost eliminat pentru două galbene, când conduceam cu 1-0! Asta este decizia, le-am transmis-o jucătorilor”.

În ce priveşte jocul respectiv, conducerea clubului Metalul bănuieşte că doi din jucătorii echipei din Peretu au fost contactaţi de echipa din Poroschia (unul ar fi chiar F. Baltă, care anunţase însă conducerea clubului despre “contactul” respectiv), cu intenţia să “o lase mai moale la jocul de sâmbătă”. În privinţa lui Baltă, acesta n-a intrat deloc pe teren (conducerea clubului pereţean spune că acesta era băut când a ajuns la teren), iar Tuleu a văzut al doilea galben în min. 50, când gazdele aveau avans pe tabelă (1-0), deşi fusese avertizat la pauză să nu facă greşeala să fie eliminat şi să-şi lase coechipierii în inferioritate numerică.

 

“Poroschia nu face blaturi, cel puţin cât stau eu acolo”

Despre subiectul respective am căutat să aflăm şi punctul de vedere al echipei Spicpo Poroschia, iar antrenorul Dan Voicilă s-a arătat foarte indignat de întrebare. “Ce mă întrebaţi pe mine de jucătorii din Peretu? M-am săturat să fiu pus în mijlocul unui scandal cu care n-am nici o treabă. Nici eu, nici altcineva de la Poroschia, nu am contactat vreun jucător de la Peretu, asta este problema lor! Eu ştiu că sunt unii care încearcă să pună beţe-n roate echipei noastre, dar să ştiţi că eu vreau să merg la baraj cu Poroschia, ăsta este obiectivul meu la Liga a 4-a. Şi mai vreau să ştiţi, că eu nu fac blaturi, pentru mine fotbalul înseamnă totul, şi nici Poroschia nu face blaturi, cel puţin nu cât stau eu acolo!”, a spus Dan Voicilă, vizibil deranjat de implicarea echipei sale în respectivul scandal.

Bogdan Pană

One Comment

  1. Pe cand IVAN????Efectiv portarul a fost actor de circ!!!Se vede din Alexandria ca IVAN e blatist!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.