Eveniment

Teleormănenii continuă să ignore măsurile de protecție individuală

Salvatorii teleormăneni au continuat acțiunile de informare, prevenire și limitare a răspândirii noului coronavirus în mai multe unități administrativ-teritoriale din județ, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman. Au fost vizate orașele Alexandria, Zimnicea și Videle, dar și localitățile Piatra, Țigănești, Orbeasca și Mereni, iar acțiunile pompierilor au constat în 26 misiuni de informare a populației cu privire la respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2, dar și efectuarea de controale la 30 de unități de comerț și alimentație publică unde pot fi întâlnite aglomerări de persoane. Pe timpul misiunilor, pompierii au constatat faptul că unele persoane nu respectau măsurile de protecție individuală, motiv pentru care au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale.

Acțiunile de informare, respectiv de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV sunt derulate zilnic, principalul scop fiind acela de creștere a gradului de siguranță a cetățenilor.

Pe de altă parte, pe parcursul zilei de miercuri, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A. D. Ghica” al județului Teleorman au avut 18 misiuni, între care 11 fiind cazuri ce au vizat paramedicii SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave. În perioada menționată, echipajele ISU au efectuat și trei transporturi de persoane confirmate/suspecte COVID 19 către unitățile spitalicești, precum și patru misiuni de decontaminare ale autospecialelor de intervenție folosite la transportul persoanelor confirmate cu noul coronavirus.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.