Eveniment

Teleormănenii, așteptați la Ziua Naţională a Produselor Agroalimentare Româneşti

Pentru a marca Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești, sărbătorită pe 10 octombrie, Direcția pentru Agricultură Județeană Teleorman organizează o serie de evenimente, în municipiul Alexandria și comuna Peretu, sub sloganul “Produs românesc – Bun pentru tine, bine pentru fiecare!”.

Astfel, manifestarea dedicată producătorilor agricoli autohtoni se va desfăşura, după cum urmează: – 8 – 9 octombrie în localitatea Alexandria; 9 octombrie in localitatea Peretu; – 10 octombrie la Liceul Tehnologic “Nicolae Bălcescu” din Alexandria.

Teleormănenii vor avea ocazia de a se aproviziona cu legume şi fructe de sezon, miere, brânzeturi, preparate tradiţionale din carne de oaie, prăjituri de casă, suc de mere, pâine tradiţională, produse ce vor fi prezentate cumpărătorilor într-un cadru festiv, direct de către producători.

Vor fi amenajate standuri unde vor fi expuse legumele şi fructele provenite din exploataţiile agricole ale fermierilor teleormăneni.

În zilele de 8 și 9 octombrie, evenimentul se va desfăşura în Piaţa Centrală a localitaţii Alexandria, judeţul Teleorman.

Duminică, 9 octombrie, se va desfășura în intervalul orar 11:00- 15:00, în centrul comunei Peretu, pe strada Gării, vizavi de primărie, în colaborare cu Grupul de Acţiune Locală “Câmpia Burnazului”, iar luni, 10 octombrie, Ziua Naţională a Produselor Agroalimentare Româneşti va fi dedicată elevilor Liceului Tehnologic “Nicolae Bălcescu” din Alexandria, având în vedere profilul acestuia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.