Eveniment

Teleormăneni, prinși băuți la volan

Polițiștii teleormăneni au aplicat, în două zile, 97 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 41.230  lei, au reținut 10 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au retras 5 certificate de înmatriculare.

Alcoolul la volan nu a lipsit nici de această dată dintre abaterile pentru care polițiștii au aplicat sancțiuni. Astfel, duminică, 4 sepembrie, orele 18:40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria – Secția nr. 2 Poliție Rurală Nanov au  depistat un bărbat în vârstă de 58 de ani, din municipiul Alexandria, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 în localitatea Nanov, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,57mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul  sub influența alcoolului”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.
În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele au depistat un bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,24mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul  fără permis de conducere”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, orele 00:40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria – Secția nr. 1 Poliție Rurală Alexandria au depistat un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Mârzănești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 506 în localitatea Cernetu, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,42mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul  sub influența alcoolului”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.