Sport

Teleormăneni la etapa Campionatelor Naționale de atletism

În București, la sala specializată de atletism din cadrul Complexului Sportiv Național ”Lia Manoliu”, a avut loc în week-end prima etapă din cadrul Campionatelor Naționale de sală, la atletism, pentru seniori, tineret și juniori 1. Pe listele de start s-au aflat și trei sportivi legitimați în județul Teleorman.

Alexandra Vîrdol, legitimată la CSS Turnu Măgurele unde este pregătită de George Vîrdol,  a participat la săritura în lungime, performanța maximă fiind de 4,82 metri, cu care s-a clasat pe locul 9 în ierarhia senioarelor. Maria Cosac, la 400 metri plat, a oprit cronometrele la 64,26 secunde, clasându-se, la senioare, pe locul 17. Eleva lui Lucian Ogrăzeanu are dublă legitimare, la CSS Turnu Măgurele și CSM Onești.

În proba similară masculină, 400 metri plat, George Ranacu, antrenat de Mihai Haită, de la CSS Alexandria, a ocupat locul ocupat locul 42, cu timpul de 55,49 secunde.

În programul de sală mai este o etapă, în care atleții se pot pregăti pentru finală, fără presiunea obținerii unui rezultat anume. CSS Turnu Măgurele este, în continuare, afiliată la Federația Română de Atletism, și recunoscută ca atare printre participante, în ciuda absorției administrative care a dus gruparea danubiană sub tutela CSS Alexandria. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.