Politic

Teleormăneanul Liviu Neagu – secretar general adjunct, la nivel naţional, în partidul lui Băsescu

Liviu NeaguUniunea Naţională pentru Progresul României şi Partidul Mişcarea Populară au fuzionat, oficial, sub votul unanim al celor peste 2.500 de delegaţi care au participat miercuri, 20 iulie, la congresul de la Palatul Parlamentului, în urma căruia partidul “interesului naţional” a dispărut, fiind absorbit de Partidul Mişcarea Populară.

Teleormăneanul Liviu Neagu, secretar general adjunct în cadrul UNPR, înainte de fuziune, va ocupa funcţia de secretar general adjunct şi în cadrul Partidului Mişcarea Populară, după fuziune.

În urma fuziunii, la nivel naţional, PMP se laudă cu peste 2500 de consilieri locali, 44 de primari, 51 de consilieri judeţeni, 8 vicepreşedinţi de consilii judeţene, dar şi 35 de consilieri la sectoarele Capitalei.

Despre modul în care vor fi împărţite funcţiile în organizaţia judeţeană, după fuziunea cu UNPR, nu se pot spune, încă, prea multe, dar este cert faptul că preşedinţia organizaţiei va rămâne la partidul care a obţinut un scor mai bun în alegeri, în cazul judeţului Teleorman, la PMP. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.