Eveniment

Teleormănean, trimis în judecată pentru dare de mită

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman au emis rechizitoriul și au dispus trimiterea în judecată a unei persoane pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

La data de 14 iunie a.c., procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, împreună cu ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Teleorman au prins în flagrant persoana în cauză în timp ce oferea unui polițist suma de 1.000 lei pentru a nu își îndeplini atribuțiile de serviciu privind soluționarea unor dosare penale în care era cercetată pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Dosarul a fost înaintat Tribunalului Teleorman.

Direcția Generală Anticorupție încurajează lucrătorii M.A.I. care contribuie şi susţin demersurile instituţionale în lupta împotriva corupţiei şi consideră că doar printr-o atitudine corectă se poate construi o imagine demnă de rolul şi importanţa Ministerului Afacerilor Interne.

Pe plan local, cetățenii pot formula sesizări privind săvârșirea faptelor de corupție de către personalul Ministerului Afacerilor Interne la sediul Serviciului Judeţean Anticorupţie Teleorman, strada Ion Creangă, nr. 71-73, telefon 0247407293, prin  e-mail  la adresa teleorman.dga@mai.gov.ro, precum și la Linia Telverde 0800.806.806.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.