Eveniment

Teleormănean, reținut 30 de zile pentru tâlhărie în Pitești

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Pitești, Biroul Investigații Criminale l-au identificat pe S.D.A., de 34 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada 28 — 30 octombrie, bărbatul, aflându-se în municipiul Pitești, ar fi deposedat, prin folosirea de violență, trei persoane de mai multe bunuri. De asemenea, în ziua de 17 noiembrie, ar fi deposedat o persoană de mai multe bunuri.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă în vederea probării întregii activități infracționale. Potrivit instanței de judecată, magistrații au admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti și au dispus arestarea preventivă a inculpatului Săndulescu Dorel Aurel, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 17.11.2016 până la data de 16.12.2016, inclusiv. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.