Eveniment

Teleormănean prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un polițist

Duminică, 9 octombrie 2016, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, împreună cu ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Teleorman, au organizat şi realizat o acţiune de prindere în flagrant a lui Ș.D.  în timp ce oferea unui agent de poliție suma de 400 euro, în scopul de a nu lua măsurile legale ce se impuneau față de o rudă a acestuia, respectiv înregistrarea unui dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Potrivit D.G.A. – Serviciul Judeţean Anticorupţie Teleorman, în aceeași zi, la Direcţia Generală Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie Teleorman au fost preluate și înregistrate denunțurile formulate de către doi agenți de poliție din cadrul I.P.J. Teleorman – Poliția Mun. Turnu Măgurele – Biroul Rutier, privind faptul că o rudă a unei persoane pe care o depistaseră în trafic conducând un vehicul sub influența alcoolului le-a promis oferirea unor sume de bani pentru a nu fi luate împotriva conducătorului auto  măsurile legale ce se impuneau, respectiv întocmirea unui dosar penal.

Faţă de persoana în cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.